Skip to content

Over ons

Sterk en robuust

Van Gog aanhangwagens is gevestigd in Nederweert Limburg  op de pannenweg 219 , op deze locatie tref je een royale showroom aan met achterin onze werkplaats waar al het onderhoud en aanpassingen worden gedaan. uiteraard zijn wij BOVAG gecertificeerd zodat u weet dat de aankoop of onderhoud van uw aanhangwagen in  goede handen is.  Wij werken enkel met gerenommeerde merken zoals Henra waardoor je 100% achter je product kunt staan, de lijnen met onze leveranciers zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is.

Meedenken en vooruitkijken

Ons streven is niet ‘zoveel mogelijk’ aanhangwagens verkopen maar ‘zoveel mogelijk’ tevreden klanten de deur uit zien gaan, hoe wij dit doen? door mee te denken en vooruit te kijken, wij hebben bijvoorbeeld een aantal DEMO-aanhangwagens welke we meegeven aan de klant totdat de bestelde aanhangwagen/aanhangwagen in onderhoud binnen/klaar is. Tevens vinden wij een 9 tot 5 mentaliteit tot het verleden behoren, wij zijn u ook graag buiten deze tijden van dienst, een belletje is voldoende.

Garantie

Wij vinden dat je als solide bedrijf achter je product moet staan, hoe wij dit doen? door 100% tevredenheidsgarantie te bieden, een aanhangwagen moet doen waar hij voor gemaakt is, zo niet? dan wordt dit opgelost zodat u tevreden van uw aanhangwagen kunt genieten.